Gas Barbecue

Echte keukenpieten verkiezen de gasbarbecue. Daarmee kunt u de temperatuur namelijk beter beheersen, bijvoorbeeld wanneer u met de plancha aan de slag gaat.

Ben je op zoek naar een goede gas BBQ? Bedenk goed wat je wilt gaan doen met de barbecue. Ga je de barbecue dagelijks of wekelijks gebruiken en met hoeveel personen? Geef je graag barbecuefeesten en nodig je regelmatig buren en familie uit? Hoeveel ruimte heb je in je tuin of op balkon? 

Van een handzame en kleine gas BBQ die eenvoudig is in gebruik tot een grote gasbarbecue buitenkeuken zoals de Summit-serie, waar jouw barbecue-skills helemaal tot hun recht mogen komen. De series Spirit II en Genesis II zijn de ideale gasbarbecues voor gezinnen.

Heb je een kleine tuin, terras of balkon? Dan kan je het beste naar de Q-serie gaan kijken. De Q-gas BBQ is ook de ideale gasbarbecue voor op de camping. Heb je de ruimte en wil je meer met een barbecue doen? Dan is de Spirit II serie een prachtige gas BBQ-lijn. Ben je veeleisend en wil je regelmatig aan de slag met de barbecue, kijk dan eens bij de Genesis II gasbarbecues. Heb je genoeg ruimte, een groot gezin of geef je regelmatig grote barbecuefeesten dan raden we je aan om de Summit-serie gasbuitenkeukens te bekijken, de topper van de Weber gas BBQ-lijn! 

Schrijf je in Blijf op de hoogte