Houtskool Barbecue

Niets is gezelliger dan barbecueën op houtskool. De aroma’s vullen de tuin en de geroosterde bereidingen verkrijgen een unieke kruidige grillsmaak. 

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken waarvoor u uw barbecue wilt gebruiken. Zoek je een houtskool barbecue die eenvoudig mee kan naar de camping of één die een mooi vast plekje in je tuin krijgt? Wil je een compacte BBQ in de tuin voor een eerste barbecue-ervaring? Dan is de Compact serie iets voor jou. Beheers de kunst van het grillen op houtskool met de Master-Touch-houtskoolbarbecue, voor het authentieke barbecuegevoel in een modern jasje. Ben jij helemaal into low & slow cooking en kun je niet wachten dit uit te proberen op een kolen BBQ? Dan is de Summit® houtskoolbarbecue wat voor jou.

Hoe moet je een houtskool bbq aansteken? Met de Weber brikettenstarter kun je alle houtskool- en brikettensoorten gemakkelijk en veilig aansteken. De brikettenstarter werkt als een soort schoorsteen en geleidt de warmte van beneden naar boven. Je hoeft verder niet om te kijken naar de brikettenstarter en je kunt ondertussen verder gaan met de voorbereidingen voor de barbecue. In 15-30 minuten heb je een perfect gloedbed van houtskool of briketten. Een fluitje van een cent! 

Bij Tuincenter Roegiers adviseren we u graag bij de keuze van de juiste barbecue. Bij ons vindt u bovendien tal van kaarten met heerlijke recepten.

Schrijf je in Blijf op de hoogte